Open dag 21 maart

10-03-2018
Combineer het stemmen met een bezoekje aan de school

In de week van 19 tot met 23 maart wordt de landelijke week van het openbaar onderwijs georganiseerd. In deze week is iedereen die meer weer weten over openbare scholen van harte welkom om te komen kijken op een school in de buurt.

In Waddinxveen organiseert de Dick Brunaschool in deze week een open dag op 21 maart. Op deze dag worden ook de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Op de locatie op de Sperwerhoek 6 is op 21 maart een stemlokaal ingericht.

We hopen natuurlijk dat er veel mensen op onze school en in onze groepen komen kijken.

Om 10.00 uur wordt er door de directie een presentatie over de school gegeven. Verder kunt u tussen 8.30 uur en 12.00 uur binnenlopen in de groepen om een les bij te wonen.

Mocht u mensen kennen die ge´nteresseerd zijn in de Dick Brunaschool maak hen dan attent op deze dag.