Opvang van 7.30 uur tot 18.30 uur

Wij zorgen voor uw kind

Vanaf 7.30 uur is de school open. U kunt uw kind opgeven voor de voorschoolse opvang. In een lokaal gaat uw kind aan de slag met waar het op dat moment interesse in heeft. Het is een ontspannende tijdsbesteding.

Voor schooltijd

Vanaf dit schooljaar wordt de voorschoolse opvang georganiseerd door Quadrant. In de nieuwbouw gaan zij over naar hun standaard VSO-product van 07.00 tot 08.30 uur. Wilt u uw kind opgeven voor de voorschoolse opvang of wilt u meer informatie, ga dan naar de website: www.quadrantkindercentra.nl

Na schooltijd

Buitenschoolse opvang De Boomhut is gehuisvest in de school en biedt opvang aan kinderen in de leeftijd vanaf vier tot ongeveer acht jaar oud. Vanaf acht jaar gaan de kinderen van de naschoolse opvang naar BSO Sportpunt aan de Sniepweg. Indien u zich wilt inschrijven of op zoek bent naar meer informatie, kunt u contact opnemen met het regiokantoor, tel: 010-4074700 of op de site www.kinderopvanghumanitas.nl kijken.

Quadrant Kindercentra

In de nieuwe wijk Park Triangel opent Quadrant een kindcentrum. Kinderen van 0-12 jaar zijn straks van harte welkom. Reserveer alvast een plekje op de wachtlijst voor kinderdagverblijf, peutergroep of bso via www.quadrantkindercentra.nl  en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.